Mini u „šakama” Rols-Rojsa

Bez autora
May 04 2011

Iz Minija planiraju da uposle Rolsove dizajnere i inženjere na izradi specijalnih verzija modela Countryman i Clubman. To znači da Mini Cooper Goodwood sa potpisom Rols-Rojs (Rolls-Royce) neće ostati jedini model sa superluksuznim materijalima.Osim što Rols-Rojs planira da napravi specijalne verzije kabrioleta dva Minijeva modela, priča se da su u planu i kupe i roadster. Mini Cooper Goodwood koštaće 47.000 evra, a za taj novac kupac će dobiti luksuzni mali automobil u dijamantski crnoj metalik boji sa enterijerom od orahovine, ovčje vune i najfinije kože.

Mini u „šakama” Rols-RojsaIz Minija planiraju da uposle Rolsove dizajnere i inženjere na izradi specijalnih verzija modela Countryman i Clubman.

To znači da Mini Cooper Goodwood sa potpisom Rols-Rojs (Rolls-Royce) neće ostati jedini model sa superluksuznim materijalima.

Osim što Rols-Rojs planira da napravi specijalne verzije kabrioleta dva Minijeva modela, priča se da su u planu i kupe i roadster.

Mini Cooper Goodwood koštaće 47.000 evra, a za taj novac kupac će dobiti luksuzni mali automobil u dijamantski crnoj metalik boji sa enterijerom od orahovine, ovčje vune i najfinije kože.

Ovakav spoj materijala karakterističan je za najluksuznije Rols-Rojsove limuzine.

Od ostale opreme tu je navigacija, bi-ksenonska svetla i audio sistem Harman-Kardon.

Ispod haube se nalazi turbopunjeni 1,6-litarski četvorocilindraš iz Coopera S.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik